wellnes

V nasprotju s temi aktivnimi gosti, obstaja drug segment gostov, ki si želijo sprostitve, odmika od vsakdana in doseči notranji mir. To so gostje, ki uživajo ajurvedsko prehrano ali vegansko, vegeterijansko prehrano, zato so v tej meri bolj občutljivi na raznovrstnost ponujene hrane. Pomurje je sicer prepoznano po močni, bogati hrani, vendar pa je p...

aktivni oddihAktivni turisti se odločajo predvsem za kratke, pogoste oddihe, kjer imajo možnost kolesariti, imeti pohod ali teči, zato je primerno, da se ponudba zastavi za eno nočitev, nato pa se jih motivira, da se odločijo za večje število nočitev. Tem turistom je pomembno, da koristijo kratek oddih v naravi, mirni okolici, kjer si imajo priložnost razbistr...

družinske počitnice

Prave prekmurske počitnice lahko izkusite v Panonski vasi. Od kakovostne namestitve v studiih in apartmajih v hišicah, kritih s slamo, do kakovostne prekmurske kulinarike. Od prekmurskega zajtrka do kosila in večerje. Bograč, dodoli, prekmurska gibanica ... zagotovo se vam že cedijo sline.   

poslovni dogodekposlovni dogodek Vivamus eget nibh ligula. Nam sed dolor sed nibh condimentum euismod. Quisque non mauris ipsum. Maecenas fermentum dapibus tellus nec porta. Suspendisse vel odio purus. Cras dictum est ipsum, ut ultrices magna tristique in. Phasellus tempor sit amet nulla sed fermentum. Morbi a nunc vulputate, consectetur sem eu, sagittis purus.

Poroka

Unikatna lokacija z vključenim prostorom za dnevni del poroke, namestitvijo in zaprtim prostorom za izvedbo večernega dela poroke v rustikalnem stilu s kakovostno ponudbo je Panonska vas zagotovo ena in edina v Prekmurju. Z značilno prekmursko kulinariko je tako enkratno doživetje za celotno družbo povabljencev.