Poletne počitnice za vašo družino v Panonski vasi

Panonska vas je odlična izhodiščna točka za vse, ki si želite raziskati lepote Prekmurja. Le minutko od priljubljenih Term 3000 v Moravskih Toplicah, številnih kmečkih turizmov in odličnih restavracij, ter pet minut do Bukovniškega jezera s pustolovskim parkom Bukovnica. V radiju petnajst minut pa boste našli še stolp Vinarium v Lendavi, kjer si boste čez mejo lahko ogledali še lepote Madžarske in Hrvaške, do Grada na Goričkem z doživljajskim parkom Vulkanija pa vse do tromeje z Avstrijo ob Kuzmi. Pot vas bo zagotovo vodila tudi do reke Mure, kjer lahko obiščete Babičev mlin, otok ljubezni v Ižakovcih ali se sprostite v Termah Radenci ali Banovci. Vse lepote na malem mestu in Panonsko vas boste našli ravno na sredini.

Mi pa smo za vse vas pripravili odličen paket za namestitev.

Poletni paket  le za 109 EUR vključuje:

-       namestitev v bogato opremljenem studiu za dve osebi in do dva otroka (2x nočitev),

-       posteljnina, brisače, končno čiščenje, kuhinjska posoda, brezžično omrežje, LCD TV, brezplačno parkiranje,

Doplačilo: turistična taksa (1,27 EUR na odraslo osebo na nočitev, 0,63 EUR za otroka na nočitev)

Paket je možno kupiti preko info@panonskavas.si tudi v obliki darilnega bona.

V primeru, da si ne želite kuhati sami, se pozanimajte za možnost zajtrka in večerje. Na voljo so tudi večdnevni paketi. 

 

__

Panonska vas je naselje vil in apartmajev, ki leži v vasi Tešanovci, 2 km od Moravskih Toplic, na robu čudovitih prekmurskih ravnic in le nekaj korakov od golf igrišča Livada (Terme 3000).

Naselje sestavlja deset, po prekmurskem izročilu zasnovanih hiš, kritih s trstiko, grajenih iz opeke, ter ometi iz gline. Notranjost krasi ročno izdelano masivno pohištvo, toplina krtačenega lesa in posebna dekorativna nota pa učinkovito sledita duhu avtentičnega Prekmurja. K prijetnemu ambientu prispeva okolju prijazno ogrevanje.

Občutek drugačnosti, posebnosti Panonske vasi dopolnjujejo nepozabni razgledi po prostranih prekmurskih poljih, mir obrobja pa dobesedno preplavi slehernega obiskovalca.

Kulinarična doživetja, razvajanja v termalnih vodah sosednjih term, domačnost Prekmurja, srčnost in gostoljubnost na vsakem koraku, pustijo nepozaben pečat, ki se vtisne v zavest in še dolgo greje srce, ter ohranja spomin na nepozabno prekmursko pravljico. 

Pripravljamo tudi motivacijske, delovne vikende, gostimo ekipe športnikov. Za skupine pripravljamo tudi catering obroke (zajtrk, kosilo, večerja), vse v pristnem prekmurskem stilu. 

Povprašajte za doživetje v Panonski vasi še za vašo skupino. 

 

Dobrodošli v Prekmurju!

 

 

Za vse goste objavljamo tudi splošne pogoje poslovanja.